Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-09@09:22:53 GMT

فرصت ۱۲روزه برای ثبت در سامانه املاک و اسکان

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۳۸۵۶۹

فرصت ۱۲روزه برای ثبت در سامانه املاک و اسکان

به گفته مسئولان مهلت ثبت نام در سامانه املاک و اسکان تا پایان مهر ماه است و بنابراین تنها ۱۲ روز فرصت برای ثبت نام مالکان باقی مانده است.

به گزارش مشرق، سامانه املاک و اسکان کشور از ابتدای سال به منظور جمع‌آوری اطلاعات مربوط به بخش مسکن راه‌اندازی شده که باید تمامی مالکان و مستاجران نسبت به ثبت اطلاعات ملکی و سکونتی خود در این سامانه اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این گزارش با توجه به آنکه هشدارهای بسیار زیادی در رابطه با ثبت اطلاعات ملکی به متقاضیان داده شده است، آخرین مهلت ثبت نام در سامانه املاک و اسکان پایان مهر ماه است، بنابراین متقاضیان تنها ۱۲ روز برای ثبت اطلاعات ملکی خود فرصت دارند.

بخش های جدید به سامانه املاک و اسکان اضافه شده است

در دو سه ماه گذشته سامانه املاک و اسکان با اختلالاتی روبه رو بود که ظرف مدت یک تا یک ماه و نیم این مشکل برطرف شد، اما بعد از گذشت مدتی دوباره سایت با مشکل رو به رو شد که این بار محمود زاده معاون وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد ما در نسخه جدید سعی کرده ایم بخش هایی را اضافه کنیم تا ثبت نام برای مالکان راحت‌تر شود.

محمود محمودزاده معاون وزیر راه و شهرسازی بعد از ایجاد اختلال در این سامانه گفت: گزینه‌هایی را ایجاد کرده‌ایم که خانوارها می‌توانند موارد را تایید یا اصلاح کنند، در نتیجه زمان کمتری  را صرف ثبت نام خواهند کرد.

گفتنی است تا اوایل تیرماه فقط ۳ میلیون خانوار معادل ۱۳ درصد خانواده‌های ایرانی اطلاعات سکونتی خود را در سامانه ثبت کرده بودند که البته بخشی از اطلاعات به دلیل قطعی‌های سامانه پاک شد و افراد مجددا مجبور به ثبت نام شدند.

وزارت راه و شهرسازی از طریق تقاطع اطلاعاتی در سامانه املاک و اسکان بنا داشت واحدهای خالی از سکنه را شناسایی کند که ظاهرا به طور تمام و کمال به هدف خود نرسید. در نهایت از ۱۹ فروردین ماه ۱۴۰۰ به خانوارها اعم از مالک و مستاجر دو ماه مهلت داده شد تا نسبت به ثبت اطلاعات سکونتی خود اقدام کنند.

اما بسیاری افراد برای ثبت نام  باید  به کافی‌نت مراجعه می‌کردند که با توجه به محدودیت‌های کرونایی بخش قابل توجهی از جامعه اقدامی در این خصوص انجام ندادند. در نتیجه وزارت راه و شهرسازی تصمیم گرفت ثبت نام را تا پایان مهرماه ۱۴۰۰ تمدید کند، اما پس تمدید مهلت ثبت نام سامانه در مقاطعی دچار اختلال شد.

با توجه به آنکه وزارت راه و شهرسازی از سال گذشته یک میلیون و ۳۰۰ هزار خانه خالی از سکنه را از طریق سامانه املاک و اسکان شناسایی کرده، ظاهرا در حال حاضر خبری از مالیات واحدهای خالی از سکنه نیست؛ چراکه سازمان امور مالیاتی اعلام کرده اطلاعاتی که از طریق کارتابل سامانه املاک و اسکان ارسال شده یک بار هم باید از طریق سامانه‌ای که وزارت اطلاعات بین دستگاه‌ها به صورت رسمی برقرار می‌کند، ارسال شود.

دستورالعمل نحوه محاسبه مالیات خانه های خالی به استان ها ابلاغ شد

گفتنی است سازمان امور مالیاتی هم چندی پیش دستورالعمل نحوه محاسبه مالیات واحدهای مسکونی خالی از سکنه را به ادارت کل امور مالیاتی شهر تهران و سایر استان‌ها ذیل ماده ۵۴ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم اصلاحیه ۵ آذر ۱۳۹۹، ابلاغ کرد که در این دستور العمل اعلام شده ملاک احراز شرایط خالی بودن واحد مسکونی، واقع شدن در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر و همچنین اطلاعات دریافتی از سامانه املاک و اسکان است؛ و اگر واحد مسکونی در ۱۲۰ روز ابتدایی یا انتهایی سال خالی از سکنه، ولی در سایر ایام سال دارای کاربر باشد، مشمول این مالیات نخواهد شد، همچنین مالیات خانه‌های خالی شراکتی به نسبت سهم هر شریک، جداگانه محاسبه و ابلاغ می‌شود.

نرخ‌های ۱۲ و ۱۸ برابر برای سال‌های دوم و سوم خالی از سکنه بودن، صرفاً در صورت توالی خالی بودن مسکن است و اگر در فاصله بین سال‌ها، واحد مسکونی پُر شود، در صورت خالی شدن در سال‌های بعد، مجدداً به نرخ سال نخست محاسبه خواهد شد.

همچنین مالکان بیش از ۵ خانه خالی بدون احتساب متراژ (مالک بیش از ۳۰ دانگ مسکن خالی باشد)، مشمول دو برابری نرخ‌های مذکور است. مهلت ارسال برگه‌های مالیاتی خانه‌های خالی در سال ۱۴۰۰، پایان تیر ماه سال بعد خواهد بود. اوراق مذکور هم در سامانه مؤدیان مالیاتی قابل دسترسی است و هم برای مالکان این واحدها، به صورت پیامک ارسال خواهد شد.

 جریمه مالیاتی خانه‌های خالی در شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر، معادل ۲۰ درصد مالیات مذکور در ماده ۵۴ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم است؛

براساس این گزارش، بر اساس بند ۷ از تبصره ۸ اصلاحیه ماده ۵۴ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم مصوب پنجم آذرماه ۱۳۹۹ مجلس، دستگاه‌های اجرایی مکلف هستند خدمات خود از قبیل افتتاح حساب بانکی و صدور دسته چک، یارانه و کمک معیشتی، تعویض پلاک خودرو، فروش انشعاب آب، برق، تلفن و گاز طبیعی و بسیاری دیگر از خدمات را صرفا با اخذ کد ملی و بر اساس کد پستی یا شرح نشانی یکتای درج شده مربوط به اقامتگاه اصلی افراد در سامانه املاک و اسکان کشور ارائه کنند.

با توجه به آنکه محبت خواه مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران به باشگاه خبرنگاران جوان اعلام کرده که مهلت ثبت نام در سامانه املاک و اسکان تمدید نمی‌شود و با توجه به آنکه تا کنون چندین بار این مهلت ثبت نام تمدید شده، بنابراین باید منتظر ماند و دید که وزارت راه و شهرسازی و همچنین سازمان امور مالیاتی چه اقداماتی در این خصوص انجام خواهند داد تا شناسایی خانه‌های خالی به سرعت انجام شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان بازار مسکن ساخت مسکن املاک سامانه املاک و اسکان سامانه املاک و اسکان وزارت راه و شهرسازی توجه به آنکه خانه های خالی امور مالیاتی خالی از سکنه مهلت ثبت نام ثبت اطلاعات برای ثبت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۸۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل خودکشی پزشکان از زبان رئیس سازمان نظام پزشکی

به گزارش خبرآنلاین ،محمد رئیس زاده در پاسخ به سؤالی مبنی بر علت خودکشی تعدادی از رزیدنت‌ها و آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده دکتر پرستو بخشی اظهار کرد: پرونده خانم دکتر بخشی را به صورت میدانی با مراجعه به استان لرستان و صحبت با تمام افرادی که در تماس با ایشان بودند بررسی کردیم و اشراف کاملی نسبت به پرونده او پیدا و گزارشات مربوطه را آماده و مستندات را تهیه کردیم. اگر ظلمی از سوی سیستم درمانی کشور به مرحومه شده این موضوع باید حتماً پیگیری شود و هدف ما از این کار این است که روندهایی که ممکن است منجر به تضییع حقوق پزشکان طرحی شود، مورد اصلاح قرار بگیرد.

تسنیم در خبری نوشت:وی افزود: ما درخصوص پرونده خانم دکتر بخشی گزارش کاملی را با همه مستندات تهیه و به سازمان بازرسی کل کشور تقدیم کردیم.

رئیس‌زاده گفت: امروز نیز جلسه‌ای با دادستان کل کشور جلسه‌ای برگزار و درباره مباحث مختلف جامعه پزشکی بحث کردیم و پرونده مرحومه دکتر بخشی را نیز به طور ویژه مطرح کردیم.

وی ادامه داد: امیدواریم با رفع موانع و مشکلات، همکاران ما در دوران طرح با وضعیت بهتری بتوانند به مردم خدمت کنند؛ وزارت بهداشت باید بتواند شرایطی را برای پزشکان طرحی ایجاد کند که هم خدمت‌رسانی به مناطق محروم را پوشش بدهد و هم از حقوق همکاران پزشک دفاع کند.

وی با بیان این ما یک گزارش ویژه با ذکر عوامل و دلایل خودکشی تعدادی از پزشکان جوان آماده و به مراجع ذی‌صلاح ارسال کردیم، گفت: خودکشی موضوع چندعاملی است که همه عوامل در آن دخیل هستند، اما یک عامل به عنوان ماشه عمل می‌کند و نقطه نهایی حادثه نهایی را شکل می‌دهد؛ ما همه مواردی که ممکن بود در این حوادث دخیل باشند را در این گزارش آوردیم، اما این که کدام یک از مشکلات، در خودکشی رزیدنت‌ها نقش دارد موضوع قابل بحثی است و مراجع ذی‌صلاح به آن رسیدگی می‌کنند.

معضلات متعدد پزشکان طرحی؛ از درآمد ۱۵ میلیونی تا نبود محل اسکان مناسب

وی تصریح کرد: قطعاً فشار کاری زیاد و رسیدگی‌های ناکافی نقش مهمی در بروز این اتفاق تلخ دارد. یکی از مشکلات این است که در توزیع پزشکان به عنوان نیروهای طرحی شفاف عمل نمی‌شود و از سوی دیگر این پزشکان در چند ماه نخست طرح، حدود ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان حقوق دریافت می‌کنند و کارانه‌ای به آن‌ها پرداخت نمی‌شود.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی با تأکید بر این که دانشگاه‌های علوم پزشکی و شبکه‌های بهداشتی و درمانی شهرستان‌ها باید برای پزشکان طرحی شرایط بهتری را مهیا کنند، خاطرنشان کرد: بعضاً شاهد هستیم که بدترین و سخت‌ترین شرایط در بیمارستان‌ها، کشیک‌ها و شیفت‌های درمانی به این پزشکان طرحی اختصاص داده می‌شود. در کنار این مسائل، پدیده خشونت علیه کادر درمان از سوی همراهان بیمار را شاهد هستیم و شرایط رفاهی خوبی نیز برای این پزشکان فراهم نمی‌شود.

وی نبود پانسیون‌ها و محل اسکان مناسب برای پزشکان مجرد و متأهل را یکی از مصادیق نبود امکانات رفاهی عنوان و تصریح کرد: برای پزشکانی که به مناطق محروم اعزام می‌شوند حداقلی‌ترین مطالبه این است که شرایط اسکان این همکاران به خوبی فراهم شود، اما متأسفانه عمدتاً محل اسکان پزشکان طرحی شرایط مناسبی ندارد.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904448

دیگر خبرها

  • آمادگی برای میزبانی از ۴۰ هزار زائر بازی‌دراز
  • دلایل خودکشی پزشکان از زبان رئیس سازمان نظام پزشکی
  • رفع مشکل اسکان عشایر کوچ‌نشین سملقان با پیگیری دستگاه قضایی
  • ۷۵۰۰ رقبه اوقاف زنجان در سامانه جی آی اس ثبت شد
  • اسکان اضطراری ۲۳۷ نفر در سیل و آبگرفتگی یک هفته اخیر توسط هلال احمر
  • ثبت حدود۷۰ هزار نفر شب‌اقامت در محل‌های اسکان شهرداری در نوروز ۱۴۰۳
  • حدود۷۰ هزار نفر شب‌اقامت در محل‌های اسکان شهرداری در نوروز ۱۴۰۳
  • پاس‌ گل سامانه خودنویس برای مستاجران و مشاوران املاک
  • برای اسکان ۱.۵ میلیون آواره نیازمند شمار زیادی چادر هستیم
  • سیر تا پیاز طرح ساماندهی بازار زمین و مسکن