Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصوبات بودجه‌ای نمایندگان در جلسات ۱۷ و ۱۸ مجلس برای بررسی بودجه سال ۱۴۰۱ را در این گزارش بخوانید. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، وکلای‌ملت پیش از آغاز هفدهمین جلسه علنی مجلس شورای اسلامی به منظور بررسی جزئیات لایحه بودجه سال 1401 ، به منظور تسریع در بررسی این لایحه جلسه غیر علنی داشتند که طبق اخذ رأی استمزاجی از نمایندگان، قرار شد تا پیشنهادات درباره تبصره‌ها مطرح نشود تا رسیدگی به بودجه در معد مقرر در مجلس به پایان برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* مجوز مجلس به وزارت راه برای اجرای طرح های مسکن بهارستان نشینان در ابتدای جلسه 2 مجوز برای وزارت راه و شهرسازی صادر کردند که بر اساس آن مقرر شد به این وزارتخانه جهت تأمین اعتبار 23 هزار میلیارد تومانی از طریق تهاتر اراضی متعلق خود برای اجرای طرح‌های مسکن و همچنین فروش اموال خود جهت توسعه زیربناهای حمل و نقلی مجوز داده شود.

* از تعیین سقف مالیات کارمندان تا ثبت‌نام جدید برای یارانه‌های نقدی

همچنین نمایندگان مجلس در جریان بررسی لایحه بودجه سال آینده سقف معافیت مالیاتی سالانه کارمندان را تعیین کردند که بر طبق آن حقوق 5 میلیون و 600 هزار تومان سال 1401 از مالیات معاف شد علاوه بر آن موضوع معافیت مالیاتی پزشکان شاغل در مناطق کمتر توسعه یافته به کمیسیون تلفیق
ارجاع شد.

در ادامه نشست نمایندگان مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را مکلف به دهک‌بندی درآمدی کلیه خانواده‌های یارانه‌بگیر از طریق اطلاعات پایگاه رفاه ایرانیان کردند که بر اساس آن یارانه نقدی و طرح معیشتی خانوارهای پر درآمد حذف می‌شود و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با همکاری سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها  نسبت به ثبت نام افراد جدید متقاضی یارانه طبق ضوابط اقدام می‌نماید.

نمایندگان خانه ملت در هفدهمین جلسه بررسی جزئیات لایحه بودجه سال 1401، درآمد دولت از هدفمندی یارانه‌ها در سال آینده را مشخص کردند.

* نحوه تعیین تعرفه آب، برق و گاز مشترکین پرمصرف مشخص شد

وکلای‌ملت در این نشست مجلس همچنین ضمن تعیین نحوه تعرفه آب، برق و گاز مشترکین پرمصرف در سال آینده، تعرفه مشترکین خانوارهای محروم تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی را صفر کردند.

در ادامه جلسه نوبت صبح نمایندگان مجلس دولت را مکلف به شناسایی اقشار کم درآمد فاقد بیمه سلامت و تحت پوشش بیمه رایگان قرار دادن آنها بدون نیاز به ثبت‌نام و حضور این افراد کردند.

علی نیکزاد نایب رئیس مجلس در ابتدای جلسه علنی نوبت عصر امروز و در جریان بررسی بودجه 1401 در بخش درآمدی گفت: دوستان کمیسیون تلفیق این آمادگی را داشته باشند، پس از اتمام بررسی های بخش درآمدی بودجه این کمیسیون جلسه خواهد داشت؛ لازم به ذکر است در جریان بررسی جزییات بودجه 1401 در بخش درآمدی، برخی از بندها برای بررسی بیشتر به کمیسیون تلفیق ارجاع شده است.

نمایندگان در جلسه نوبت عصر دولت را مکلف به تبدیل وضعیت نیروهای جامانده استخدامی طرح مهرآفرین کردند و همچنین با معافیت مالیاتی کارگاه‌های با کمتر از 5 نفر کارگر موافقت کردند.

در ادامه نمایندگان در خانه ملت با هدف توسعه عدالت، صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر را مکلف به ادامه اجرای طرح بیمه اجتماعی افراد کم برخوردار کرده و بار مالی آن را نیز از محل واگذاری دارایی‌های موضوع اص 44 قانون اساسی قرار دادند.

در پایان جلسه با مصوبه بهارستاننشینان وزارت تعاون مکلف به ایجاد سامانه اطلاعات بهره مندی ایرانیان شد همچنین نمایندگان مردم در خانه ملت، موضوع فروش نفت خام و میعانات گازی به اشخاص معرفی شده از طریق شرکت ملی نفت را به کمیسیون تلفیق ارجاع دادند.

به گزارش تسنیم، نمایندگان در هیجدهمین جلسه رسیدگی به لایحه بودجه سال 1401 ، بخش درآمدی را به پایان رسانند و قرار است از صبح فردا(پنجشنبه 12 اسفند) به بررسی بخش هزینه‌ای لایحه ورود کنند.

انتهای‌پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: لایحه بودجه 1401 بودجه 1401 مجلس یازدهم شورای اسلامی لایحه بودجه 1401 بودجه 1401 مجلس یازدهم شورای اسلامی لایحه بودجه سال کمیسیون تلفیق بخش درآمدی ثبت نام سال 1401

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۹۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟

به گزارش تابناک اقتصادی؛ مالیات‌ها نقش مهمی در پیشبرد توسعه اقتصادی، فراهم کردن منابع ضروری برای عملیات دولتی، پروژه‌های زیربنایی و طرح‌های رفاه عمومی ایفا می‌کنند. مالیات به عنوان منبع اصلی درآمد دولت، در تامین مالی منابع بودجه، حمایت از پروژه‌های استراتژیک دولت و تضمین دسترسی عادلانه به زیرساخت‌های ضروری برای شهروندان ایرانی نقش اساسی دارند.

با توجه به اینکه بیش از ۶۰ درصد از درآمد‌های بودجه کشور از منابع پایدار با محوریت مالیات به دست می‌آید، مالیات نه تنها برای تأمین مالی وزارتخانه‌های دولتی ضروری است، بلکه برای رفع کسری بودجه، تسویه بدهی‌ها و ارتقای رشد اقتصادی نیز ضروری است.

تامین مالی بودجه ایران از طریق مالیات برای تسهیل منابع پایدار، رفع کمبود‌های بودجه و هدایت سرمایه گذاری در کشور حیاتی است. با کاهش اتکا به صادرات نفت و استفاده از منابع صندوق توسعه ملی، مالیات‌ها نقش کلیدی در ارتقای ثبات اقتصادی، حمایت از سرمایه گذاری پایدار و تحریک رشد در بخش‌های مختلف ایفا می‌کنند. از طریق سیاست‌های استراتژیک مالیاتی و جمع‌آوری کارآمد درآمد، دولت می‌تواند پایداری مالی را افزایش دهد، فرصت‌هایی برای توسعه اقتصادی ایجاد کند و محیطی مساعد برای سرمایه‌گذاری و ایجاد شغل ایجاد کند.

علاوه بر مالیات سهم دولت، سازمان امور مالیاتی مالیات‌هایی را که تأثیر مستقیم بر توسعه و زیرساخت‌های منطقه‌ای دارد، جمع آوری می‌کند. یکی از نمونه‌های قابل توجه سهم شهرداری از مالیات بر ارزش افزوده است که به توسعه شهری و پروژه‌های زیرساختی منطقه‌ای در سراسر کشور کمک می‌کند.

سهم ۴ درصدی مالیات بر ارزش افزوده اختصاص یافته به شهرداری‌ها بالغ بر ۱۳۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ تخصیص یافته است که در جهت سرمایه گذاری در شهر‌ها و ارتقای زیرساخت‌های منطقه‌ای در نظر گرفته شده است. این تخصیص اعتبار مزایای محسوسی دارد که از جمله می‌توان به تکمیل کمربندی شهر قزوین با ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده اشاره کرد که نشان از تاثیر مثبت مالیات بر توسعه شهری و ارتقای زیرساخت‌ها دارد.

علاوه بر این، مالیات‌ها با حمایت از خدمات ضروری، ترویج سرمایه گذاری و تقویت رشد فراگیر به عنوان محرک توسعه اقتصادی عمل می‌کنند. با تخصیص درآمد‌های مالیاتی به حوزه‌های حیاتی مانند مراقبت‌های بهداشتی، آموزش و پرورش و زیرساخت‌ها، دولت رفاه عمومی را بهبود بخشیده است، استاندارد‌های زندگی را بالاتر برده است و فرصت‌هایی برای پیشرفت اجتماعی-اقتصادی ایجاد کرده است. سیاست‌های مالیاتی که توسعه پایدار، تخصیص عادلانه منابع و مدیریت کارآمد درآمد را در اولویت قرار می‌دهند، نقش مهمی در تضمین رفاه بلندمدت و ثبات اقتصادی برای کشور دارند.

در پایان، مالیات محور اصلی توسعه اقتصادی کشور است. مالیات با تأمین بودجه موردنیاز دولت، تامین مالی پروژه‌های زیربنایی و طرح‌های رفاه عمومی، نقش اساسی در پیشبرد توسعه اقتصادی ایران ایفا می‌کند. با استفاده از درآمد‌های مالیاتی برای سهم دولت جهت رفع کسری بودجه، سهم شهرداری‌ها جهت حمایت از توسعه منطقه‌ای و سهم بهداشت در جهت زیرساخت‌ها و یارانه‌های حوزه بهداشت دولت می‌تواند رشد اقتصادی را بهبود ببخشد، رفاه اجتماعی را با توسعه همگون منطقه‌ای افزایش دهد و فرصت‌هایی برای توسعه پایدار متوازن ایجاد کند. از طریق سیاست‌های مالیاتی استراتژیک، جمع‌آوری کارآمد درآمد و تخصیص شفاف منابع، ایران می‌تواند از قدرت مالیات‌ها برای ایجاد اقتصاد مقاومتی، تقویت خدمات عمومی و ترویج رشد فراگیر برای همه شهروندان استفاده کند.

 

دیگر خبرها

  • پرداخت یارانه خرید کتاب برای کارمندان دولت
  • هر چقدر می‌توانیم برای پیشرفت کار دولت تسهیل‌گری انجام دهیم/ هیئت تطبیق مصوبات می‌تواند ضامن اجرای قانون باشد
  • قالیباف: هیئت تطبیق مصوبات می‌تواند ضامن اجرای قانون باشد
  • قالیباف: هر چقدر می‌توانیم برای پیشرفت کار دولت تسهیل‌گری انجام دهیم تا مردم ذی‌نفع نهایی باشند
  • قالیباف: هر چقدر می‌توانیم برای پیشرفت کار دولت تسهیل‌گری انجام دهیم
  • کاندیداهای حوزه انتخابیه ری به بررسی مشکلات شهر پرداختند
  • شهادت رئیس هیات تطبیق مصوبات دولت با قوانین درباره قالیباف
  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • فردا آخرین مهلت دریافت مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ است